Livrare și Retur


LIVRARE


După înregistrarea Comenzii, poți urmări statusul acesteia din contul tău de client, în secțiunea “Comenzile mele”.


Produsele comandate de pe site-ul nostru se livrează numai pe teritoriul României, în localitățile incluse în rețeaua logistică națională FAN Courier.


Metode de livrare pentru România

a. FAN Courier pentru România

b. Sinapseria, doar pentru BucureștiLivrarea se efectuează prin curierat rapid cu unul din partenerii noștri, respectiv Sinapseria pentru București, și FAN Courier pentru restul României. Pentru București, transportul este asigurat prin parteneriatul cu cei de la Sinapseria, iar prețul este de 13 lei. Pentru restul localităților, tariful începe de la 15 lei, în funcție de distanță.


Termenul de livrare este între 1-5 zile lucrătoare, din momentul înregistrării comenzii, iar toate detaliile sunt comunicate pe adresa de email oferită în detaliile Comenzii. În perioadele aglomerate (sărbători legale, zile libere, etc.) și / sau în condiții meteorologice nefavorabile și / sau în funcție de disponibilitatea produselor pot apărea întârzieri (în aceste cazuri, vă vom anunța).


După două încercări de livrare nereușite, efectuate de către firmele de curierat partenere, comanda ta va fi considerată anulată, iar acest contract reziliat. Ne rezervăm dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor pe contul cărora se înregistrează cel mult două comenzi a căror livrare nu a putut fi efectuată cu succes în decurs de o lună.


Pentru livrarea prin curier rapid, tariful va fi selectat la finalizarea comenzii.

Pentru situațiile în care transportatorul dorește sa majoreze tariful de livrare, ne rezervăm dreptul, la rândul nostru, să modificăm acest preț, fără o notificare prealabilă. Majorarea de preț intră în vigoare și se aplică tuturor livrărilor expediate după anunțarea majorării.


În cazul în care comanda de produse nu ajunge la tine în timpul de livrare estimat, te rugăm să ne contactezi utilizând următoarele date: numărul de telefon 0768405394 sau adresa de e-mail: contact@estiverde.ro. În cazul în care livrarea produselor nu se efectuează în termenul stabilit (1-5 zile), ai dreptul la rezoluţiunea contractului. Noi vom rambursa fără întârzieri nejustificate toate sumele plătite în temeiul contractului în decurs de cel mult 30 zile calendaristice de la data la care ne-ai comunicat decizia de terminare a contractului pentru motivul de mai sus, cu condiția ca decizia ta să ne fie comunicată înainte de livrarea efectivă a produselor comandate.


Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat ție în momentul în care tu sau o parte terţă desemnată de tine, alta decât transportatorul, intră în posesia fizică a produselor comandate. În cadrul acestor informații, se consideră că „livrarea” a avut loc sau se consideră că a fost „livrată” comanda atunci când tu sau o parte terţă desemnată de tine intră în posesia fizică a produselor, lucru demonstrat de o semnătură de primire a comenzii la adresa de livrare convenită. SC PETRICHOR BIO SRL nu este responsabil pentru defectele produselor survenite în urma manevrării sau transportului de către curier.


RETUR


Produsele pot fi returnate sau schimbate în maximum 14 zile calendaristice de când Cumpărătorul a primit comanda, acesta nefiind obligat să justifice motivul returului. În situația în care dorești să returnezi comanda, vom face tot posibilul să rezolvăm pe cale amiabilă. Ne găsești la adresa de email: contact@estiverde.ro sau la telefon: 0768405394. Te rugăm să ne contactezi pentru orice nelămurire!


În cazul returnării sau în cazul cererii de schimbare a produselor, clientul va suporta costurile pentru transport. Nu acceptam returul produselor prin intermediul Poștei Române. 


Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original, fără semne de uzură sau deteriorare. Produsele de îngrijire personală care au fost desigilate nu vor fi acceptate la retur conform legii în vigoare. În cazul în care produsele returnate prezintă semne de uzură sau deteriorare, ne asumăm dreptul de a nu inapoia banii. Adresa de livrare/preluare a produselor (pentru retururi): România, București, Sector 5, Strada Delureni, Nr. 4.


Banii vor fi returnati prin transfer bancar într-un cont menționat de client în maximum 5 zile lucrătoare de la momentul finalizării returului. Produsele achizitionate sub formă de set/pachet, vor fi returnate împreună. În acest caz, Cumpărătorul este obligat să menționeze numărul contului IBAN și numele titularului de cont. 


Pentru produsele care au beneficiat de un discount sau fac parte dintr-o campanie, clientul va primi înapoi suma pe care a achitat-o beneficiind de reducere în momentul Comenzii.  


Pentru a returna un produs, va rugam sa descarcati acest formular de retur si sa-l expediati impreuna cu produsele returnate.