Despre noi


spf_vegan
Estiverde este magazinul tău eco-friendly, apărut în 2019 din nevoia de a avea o sursă sigură de produse de calitate, prietenoase cu mediul.


Aici vei găsi produse de îngrijire alese de la producători din Europa atenți la calitate și la impactul asupra naturii.

Pasiunea noastră pentru produsele eco-friendly s-a transformat în misiunea de a aduce pe piața din România produse care respectă reglementările și recomandările europene și care încurajează un consum responsabil și sustenabilitate.


Miruna Iliescu, Co-Founder


Nu folosim ambalaje din plastic, iar produsele aflate pe rafturile noastre conțin doar ingrediente naturale recomandate tuturor categoriilor de vârstă. crema_soare_vegana


FAQs


  1. De ce estiverde.ro?


Estiverde.ro este un magazin eco-friendly, unde prioritatea este sustenabilitatea și grijă față de natură. Alege produsele noastre ca să protejezi mediul înconjurător de microparticule de plastic, dar și propriul corp de substanțele chimice dăunătoare.


  1. Cum se face livrarea?


Livrarea se efectuează prin curierat rapid cu unul din partenerii noștri, respectiv Sinapseria pentru București, și FAN Courier pentru restul României. Pentru București, transportul este eco-friendly, pe bicicletă.


ulei_plaja_vegan

spf_zerowaste


  1. Cum pot plăti?


Plata se poate face în numerar (ramburs) și online cu cardul bancar.

Factura se va emite în format electronic la adresa de e-mail menționată de către Cumpărător. Cumpărătorul are obligația să se asigure ca toate informațiile pe care le solicită pentru procesarea comenzii sunt corect completate.


  1. Cum returnez/schimb un produs?


Produsele pot fi returnate sau schimbate în maximum 14 zile calendaristice de când Cumpărătorul a primit comanda, acesta nefiind obligat să justifice motivul returului. Pentru mai multe detalii legate de procedura de retur/schimb, te rugăm să accesezi acest link.


În situația în care dorești să returnezi comanda, te rugăm să ne contactezi pentru orice nelămurire. Ne găsești la adresa de email: contact@estiverde.ro sau la telefon: 0768405394.