Despre noi


spf_veganEstiverde este magazinul tău eco-friendly, apărut în 2019 din nevoia de a avea o sursă sigură de produse de calitate, prietenoase cu mediul. Clipele tale de răsfăț pot avea la bază grija față de natură și dragostea de frumos.


În magazinul nostru vei găsi produse de îngrijire alese de la producători din Europa atenți la calitate și la impactul asupra naturii. Naturale, fără ambalaje de plastic și cu o filosofie orientată spre sustenabilitate, brandurile aflate pe rafturile noastre sunt testate și filtrare chiar de noi.


Pasiunea noastră pentru produsele eco-friendly s-a transformat în misiunea de a aduce pe piața din România produse care respectă reglementările și recomandările europene și care încurajează un consum responsabil și sustenabilitate.


Miruna Iliescu, Co-Founder


Așa cum avem atenție la fiecare aspect al produselor noastre, am încercat să găsim cele mai curate modalități de ambalare și livrare a comenzilor voastre: folosim doar ambalaje fără plastic, utilizând cât mai puține resurse pentru un maxim de eficiență și protecție, iar în București îți aducem comenzile pe bicicletă. crema_soare_vegana


FAQs


  1. De ce estiverde.ro?


Estiverde.ro este un magazin eco-friendly, unde prioritatea este sustenabilitatea și grijă față de natură. Alege produsele noastre ca să protejezi mediul înconjurător de microparticule de plastic, dar și propriul corp de substanțele chimice dăunătoare. Estiverde te ajută să faci primii pași spre un stil de viață mai sustenabil, mai aproape de natură și de frumos.


  1. Cum se face livrarea?


Livrarea se efectuează prin curierat rapid cu unul din partenerii noștri, respectiv Sinapseria pentru București și FAN Courier pentru restul României. Pentru București, ne bazăm pe curierii de la Sinapseria pentru un serviciu rapid pe bicicletă. Indiferent de vreme, ei se asigură că orice comanda Estiverde ajunge la toți locuitorii Bucureștiului.


ulei_plaja_vegan

spf_zerowaste


  1. Cum pot plăti?


Plata se poate face în numerar (ramburs) și online cu cardul bancar.

Factura se va emite în format fizic și se va adăuga în coletul trimis la adresa menționată de către Cumpărător. Cumpărătorul are obligația să se asigure ca toate informațiile pe care le solicită pentru procesarea comenzii sunt corect completate.


  1. Cum returnez/schimb un produs?


Produsele pot fi returnate sau schimbate în maximum 14 zile calendaristice de când Cumpărătorul a primit comanda, acesta nefiind obligat să justifice motivul returului. Pentru mai multe detalii legate de procedura de retur/schimb, te rugăm să accesezi acest link.


În situația în care dorești să returnezi comanda, te rugăm să ne contactezi pentru orice nelămurire. Ne găsești la adresa de email: contact@estiverde.ro sau la telefon: 0768405394.