“The purifier” este un săpun natural cu puternice proprietăți de curățare, purificare și detoxifiere a pielii, lucru datorat celor doua ingrediente cheie, cărbunele medicinal si argila.


Cărbune medicinal are remarcabile proprietăți de detoxifiere, fiind folosit chiar și în cazul otrăvirilor pentru a atrage toxinele din organism. La nivelul pielii acest lucru se materializează sub forma drenarii impurităților și toxinelor care dau tenului un aspect încărcat și cauzează punctele negre și acneea. Argila susține acțiunea carbunelui medicinal, elimină sebumul în exces, tonifică, vitalizează și cicatrizează pielea.

 


Sinergia dintre argile, cărbunele medicinal și uleiurile esențiale detoxifiante și decongestionante (ulei esențial de tea tree, eucalipt și lamaie) face ca acest săpun să fie potrivit atât pentru corp, cât și pentru ten, în special cel încărcat, mixt, gras, acneic sau normal cu tendințe de îngrășare.

Psst! Pentru un efect sporit de curățare și purificare, lasă spuma să acționeze câteva minute pe ten sub forma unei măști.

Ingrediente: unturi și uleiuri vegetal saponificate (măsline, cocos, cacao, ricin, sâmburi de struguri) apă, argilă, cărbune medicinal, ulei esențial de tea tree, eucalipt și lămaie.

Tip de piele: normală, mixtă, grasă

Aroma: fresh

Gramaj: 100 ± 5 g

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

The purifier – săpun natural, 100g, Jovis

  • 19 RON


Produse asemănătoare

Sofia Baby Soap – săpun natural, 100g, Jovis

Sofia Baby Soap – săpun natural, 100g, Jovis

“Sofia Baby Soap” este un săpun natural extrem de blând, conceput cu gândul la pielea delicată a beb..

19 RON

Etichete: The purifier, săpun natural, 100g, Jovis, curatare, lamaie, carbune medicinal